Microphone digital USB Pro TRACER - Cloud & Mobiles & More 

 

Microphone digital USB Pro TRACER

    OFERTA
    • Thumbnail 1
    • Thumbnail 1
    • Thumbnail 1
    • Thumbnail 1
    • Thumbnail 1
    marca: Tracer
    Tracer

    Pret cu TVA: 160 Lei

    stoc: Stoc indisponibil

    Conditii de livrare.
    Garantie: 24 luni

    COD PRODUS: TRAMIC46419
    COD EAN: 5907512864272

    Microphone digital USB Pro TRACER


    Ești un videoblogger ? Îți înregistrezi propriile melodii sau filme ? Dacă da, acest microfon este perfect pentru tine! Creează-ți propriul mini studio de înregistrare acasă cu microfonul Tracer Digital USB PRO. Dispozitivul Tracer este un condensator de înaltă calitate. microfon destinat streamerelor, YouTube-urilor și persoanelor care își creează propriile podcast-uri. Datorită atenției noastre la detalii, construcției solide și utilizării materialelor de cea mai înaltă clasă, produsul nostru este durabil și fiabil chiar și cu ore și ore de funcționare. Toate acestea combinate cu elemente elegante designul face acest microfon nu numai perfect pentru realizarea de înregistrări de înaltă calitate, ci și rezistent la daune și aspect elegant, ceea ce este foarte important pentru fiecare utilizator.

    • Microfon cu condensator cu membrană mare.
    • Filtru POP reducând sunetele intruzive.
    • Trepied cu mâner pentru coș - sigur, fără balansare și vibrații.
    • Unghi de înclinare reglabil.

    Înregistrați ca un profesionist
    Bucurați-vă de sunetul perfect datorită unui microfon cu caracteristici cardioide precise de înregistrare a sunetului. Dispozitivul înregistrează majoritatea sunetelor ajungând direct din față. Această soluție permite reducerea sunetului provenit din partea din spate a microfonului. Microfonul Tracer Digital este perfect pentru streaming, podcast-uri, dublare și muzică acustică.

    Înregistrări fără zgomot
    O lățime de bandă mare și un sistem activ de reducere a zgomotului fac ca sunetul înregistrat să fie clar și fără distorsiuni. Filtrul POP utilizat în dispozitiv reduce efectiv consoanele explozive, sunetele vântului și alte interferențe nedorite. Microfonul digital Tracer este perfect atât pentru înregistrarea vorbirii, cât și a instrumentelor de înaltă calitate, fără interferențe sau zgomot. Dispozitivul va fi perfect pentru înregistrarea de muzică, conferințe, chat-uri și comunicări de jocuri online.

    Eficient și ușor de utilizat
    Microfonul Tracer Digital vine cu un trepied cu mâner pentru coș, permițând o utilizare sigură, fără vibrații și balansare. Reglabilitatea unghiului de înclinare - până la 135 de grade - permite găsirea unghiului optim care să permită prezentarea perfectă a tonului vocii sau al instrumentului.

    Conexiune USB rapidă
    Ieșirea digitală USB și instalarea automată fac imposibil de conectat și de utilizat. Tot ce trebuie să faceți este să conectați microfonul Tracer Digital Pro la un computer utilizând portul USB și, după câteva secunde, vă veți putea bucura de potențialul maxim al dispozitivului. Nu veți avea nevoie de drivere suplimentare, iar un cablu de 1,5 m va asigura o conexiune convenabilă la orice dispozitiv echipat cu un port USB.

    Specificatii 

    Sensibilitate: 45dB ± 3 dB
    Lungimea firului: 1,5
    Bandă flexibilă: 0
    Impedanță (ohm): 2,2K
    Banda de transfer (Hz - kHz): 20 - 20
    Reducerea zgomotului: Tak
    Control volum: Nu
    Mod de conectare: USB
    Reglarea unghiului de înclinare a dispozitivului: Da
     

    Nu avem specificatii pentru acest produs, reveniti!
    Verificati lista cu OFERTE SPECIALE!.


TRANSPORT GRATUIT

cititi conditiile pentru transport

RETURNAREA PRODUSELOR

14 zile pentru returnarea produselor

SUPORT TELEFONIC

+40.799-800.098; L - V 09.30-16.30;