X-Kit Laptop Stand Docking Station - Cloud & Mobiles & More 

 

X-Kit Laptop Stand Docking Station

  OFERTA
  • Thumbnail 1
  • Thumbnail 1
  • Thumbnail 1
  • Thumbnail 1
  • Thumbnail 1
  marca: UGREEN
  UGREEN

  stoc: In curand

  COD PRODUS: 80551

  X-Kit: Primul HUB ergonomic pliabil din lume

  X-Kit este combinația unui hub USB 5-în-1 puternic care se conectează la toate dispozitivele de care aveți nevoie pentru a spori productivitatea și un suport ergonomic ultra-ușor pentru laptop / tabletă cu patru unghiuri reglabile concepute pentru o mobilitate maximă.

  Esențialul dvs. de lucru la domiciliu

  Totul a început cu designerul nostru de produse, când a început #WFH anul acesta. Dincolo de marile oportunități, ca mulți dintre noi, el a găsit provocări în construirea unui loc de muncă sănătos și productiv acasă.

  Majoritatea laptopurilor moderne de astăzi nu sunt echipate cu suficiente porturi pentru a suporta toate dispozitivele suplimentare de care avem nevoie pentru a reproduce un „al doilea birou” complet. Frica de porturi insuficiente și o postură de muncă nesănătoasă a fost motivația sa pentru crearea esenței perfecte de lucru la domiciliu.

   

  Companion de lucru pentru sănătate „5 + 4”

  Mai mulți factori pot afecta productivitatea muncii, cum ar fi postura necorespunzătoare, mișcări excesive, forțe, puncte de presiune, sarcini statice și multe altele.

  Design ergonomic cu 4 unghiuri reglabile

  Găsiți cea mai bună postură ergonomică cu 4 unghiuri reglabile, indiferent dacă doriți să citiți, să tastați, să luați notițe, să desenați sau să utilizați tastaturi externe cu laptopuri și tablete. X-Kit oferă un confort optim fără oboseala gâtului, brațelor, încheieturilor sau ochilor.

  Pliabil și portabil Friendly Rucsac prietenos

  Deschideți și pliați într-o fracțiune de secundă; vă puteți configura spațiul de birou oricând și oriunde cu X-Kit.

  Se potrivește ușor în rucsac, în geantă sau chiar într-o servietă.

  Dezlănțuiți ecranul 4K 4K Vivid

  Bucurați-vă de un afișaj de înaltă calitate cu portul HDMI de înaltă definiție al X-Kit-ului, cu suport 3D - fără ruperea imaginii, bâlbâială sau ciudățenie, precum și sincronizare audio și afișare fină.

  Viteza de transmisie turbo

  Transferați un film de 1 GB în 5 secunde? Copiați imagini de pe un card de memorie de 32 GB în 5 minute? Cu transmisia de mare viteză de până la 5 Gbps de la cele două porturi USB-A 3.0 și 104 MB / s de la sloturile pentru carduri SD / TF, X-Kit l-a fixat.

   

  Du-te verde cu UGREEN

  De la materialele produsului până la ambalajul său, X-Kit este complet reciclabil, în conformitate cu RoHS. În plus, economisește energie reducând consumul de energie decât o lampă LED de 1W cu un port HDMI funcțional (≈333mA).

   

  Nu avem specificatii pentru acest produs, reveniti!
  Verificati lista cu OFERTE SPECIALE!.


TRANSPORT GRATUIT

cititi conditiile pentru transport

RETURNAREA PRODUSELOR

14 zile pentru returnarea produselor

SUPORT TELEFONIC

+40.372-788.600; L - V 09.30-16.30;