Geanta de calatorie Ugreen - Cloud & Mobiles & More 

 

Geanta de calatorie Ugreen

    OFERTA
    • Thumbnail 1
    • Thumbnail 1
    • Thumbnail 1
    • Thumbnail 1
    • Thumbnail 1
    marca: UGREEN
    UGREEN

    Pret cu TVA: 70 Lei

    stoc: Stoc indisponibil

    Conditii de livrare.
    Garantie: 24 luni

    COD PRODUS: 50903
    COD EAN: 6957303859030

    UGREEN geanta pentru carcasa HDD SSD LP152 Ugreen


         Dimensiuni exterioare: Dimensiunea acestei huse de transport mici este de 8 "x 5,08" x 2,83 ". Este de un design rezonabil și perfectă pentru a călători, păstrând toate cablurile, gadgeturile electronice și produsele cosmetice în același loc, făcându-le mai ușor de găsit. O modalitate excelentă de a termina mizeria din geantă de călătorie și de a organiza toate micile gadgeturi bine organizate.

    UGREEN case hard disk box HDD SSD accessory Product weight with individual packaging 0.15 kg
       Structură interioară bag :Geanta electronică compactă / de machiaj este cu straturi duble. Un buzunar cu plasă cu fermoar oferă spațiu sigur pentru pașaport, card de îmbarcare, card de credit, adaptor de alimentare, perie, corector. Poate fi folosit ca organizator de cabluri sau suport pentru card. Compartimentul din mijloc extinde un buzunar mare cu plasă ușor accesibil și două buzunare mici pentru telefon, carduri SD, disc U, ruj, ojă etc. Banda flexibilă vă permite să reglați împărțirea camerei în funcție de dimensiunea dispozitivelor. pentru călătorii ușoare.​

        Materiale: Învelișul exterior rezistent la apă și rezistent la presiune este fabricat din material EVA și Oxford superior inodor, care este bun pentru a vă proteja accesoriile electronice împotriva ploii, apei, șocurilor și căderii. Fermoarele duble din metal asigură securitatea articolelor dumneavoastră. În plus, partea interioară este realizată din catifea moale, care este perfectă pentru prevenirea zgârieturilor sau a altor deteriorări în timpul transportului. Geantă de călătorie minunată pentru a vă păstra toate obiectele bine organizate și securizate.

    UGREEN case box for HDD SSD hard drive accessory Manufacturer UGREEN
        Ușor de transportat : Mânerul portabil de transport din piele vă permite să luați ușor și confortabil această geantă pentru accesorii de călătorie în orice moment. Cârligul de prindere de înaltă calitate facilitează agățarea carcasei de depozitare a călătoriei pe rucsac sau geantă pentru laptop, ceea ce este special util când treceți controlul de securitate în aeroport / stație de metrou / autobuz sau când mâinile nu sunt disponibile. În plus, fermoarele duble netede permit deschiderea ușoară a carcasei, facilitând introducerea sau scoaterea gadgeturilor.

              UGREEN case HDD SSD case accessory Manufacturer code 6957303859030

       Super capacitate : Geanta portabilă pentru obiecte de călătorie este perfectă pentru călătorii sau pentru utilizarea zilnică la birou. Se potrivește bine gadgeturilor electrice de călătorie, cum ar fi power bank, căști, cablu de încărcare, unități externe, smartphone, unitate flash, GPS, satelit, cameră digitală, MP3 player, produse cosmetice etc. Este oferit cu o calitate excelentă.                                                        

             

    Nu avem specificatii pentru acest produs, reveniti!
    Verificati lista cu OFERTE SPECIALE!.


TRANSPORT GRATUIT

cititi conditiile pentru transport

RETURNAREA PRODUSELOR

14 zile pentru returnarea produselor

SUPORT TELEFONIC

+40.372-788.600; L - V 09.30-16.30;