Filtru pentru purificator aer Breeze ESPERANZA - Cloud & Mobiles & More 

 

Filtru pentru purificator aer Breeze ESPERANZA

  OFERTA
  • Thumbnail 1
  • Thumbnail 1
  marca: Esperanza
  Esperanza

  Pret cu TVA: 40 Lei

  stoc: In curand

  Conditii de livrare.
  Garantie: 24 luni

  COD PRODUS: EHP001SP
  COD EAN: 5901299954614

   
   

  Filtru pentru purificatorul aer BREEZE ESPERANZA EHP001. Fitrul este compus din trei straturi de filtrare : PRE FILTRU + FILTRU HEPA + FILTRU DE CARBON ACTIV


  Informatii tehnice despre filtru de purificator aer BREEZE ESPERANZA 

  Componenta filtrului:

  Strat nr.1: PRE FILTER 

   

  Strat nr.2 : FILTRUL HEPA 

  Filtrele HEPA au din construcție un mecanism ce reține particulele aeropurtate. Printr-o ‘‘perdea’’ de fibre aranjate aleatoriu aerul trece dar particulele rămân. Fibrele din care sunt făcute aceste filtre sunt din fibră de sticlă și au diametre între 0,5-0,2 micrometri. Un factor decisiv în materie de capacitate de filtrare a aerului îl reprezintă acest diametru al fibrelor, densitatea lor cât și factorul de viteză a aerului sau rezistența la presiune. Spațiul dintre aceste fibre este de maxim 0,3µm.

  Strat nr.3 :FILTRU CU CARBON ACTIV 

  Filtrele de carbon trec aerul printr-o placa de carbon activat, ceea ce le face sa fie foarte eficiente pentru eliminarea fumului, mirosurilor si gazelor poluante. Din pacate, ele nu sunt deloc eficiente atunci cand vine vorba despre alergeni sau bacterii, de aceea sunt cel mai adesea folosite in combinatie cu filtrele HEPA. De altfel, aceasta combinatie reprezinta varianta ideala pentru un purificator de aer de uz casnic, care va reusi astfel sa absoarba atat acarieni, praf, matreata de animale, bacterii, cat si vapori cu potential toxic rezultati din folosirea atat de frecventa a produselor de curatare.

  Nu avem specificatii pentru acest produs, reveniti!
  Verificati lista cu OFERTE SPECIALE!.


TRANSPORT GRATUIT

cititi conditiile pentru transport

RETURNAREA PRODUSELOR

14 zile pentru returnarea produselor

SUPORT TELEFONIC

+40.372-788.600; L - V 09.30-16.30;